En liten tillbakablick till februari 2018

Nyligen genomlevde Texas för ovanlighetens skull en vinterstorm och låg till stora delar täckt av snö. För drygt tre år sedan befann jag mig själv i delstaten, då såg jag inte en snöflinga. Jag var där med storslagna planer på en roadtrip genom Texas Hill Country med vandring i Big Bend National Park, bland pumor, skallerormar, episka bergsmassiv och övergivna spökstäder. Tyvärr gick större delen av mina planer i stöpet då jag åkte på en envis influensa redan efter ett par dagar. Innan influensan slog till hann jag dock med att uppleva Austin, en avslappnad och särpräglad stad som bland annat bjöd på prima barbecue och mexikansk mat samt möten med några minnesvärda lokala karaktärer. Mer om det går att läsa här på sidan: https://wettmarkswanderlust.com/2021/03/12/austin-en-texasmetropol-med-hippiesjal/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s